Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

3 top vakantieparken aan de Adriatische kust

Slovenië, Kroatië of toch de Adriatische kust van Italië? Ben je aan het twijfelen tussen een van deze prachtige landen voor je volgende vakantie? In dit blog neem ik je mee naar drie heerlijke bestemmingen direct aan de Adriatische kust. Hier kun je optimaal genieten van een vakantie in een van deze landen. Dus lees vooral verder, wanneer je op zoek bent naar een geschikte vakantiebestemming de prachtige Adriatico omgeving!

1. Belvedere

De kustlijn van Kroatië is als een sprookje, zo mooi. Met uitzicht over de azuurblauwe zee en de voor de kust liggende eilandjes en een privéstrandje, is vakantiepark Belvedere daarom een ideale plek! Op deze bestemming aan de kust van regio Dalmatië is een verblijf helemaal compleet. Van watersporten tot vissen of gewoon relaxen aan het zwembad. Een ultieme vakantie!

Daarnaast is ook de bereikbaarheid van dit vakantiepark ideaal. Aangezien Belvedere op een kleine afstand ligt van havenstad Split, hoef je na de vlucht nog maar een kwartiertje te reizen naar deze eindbestemming. Ideaal toch!

3 top vakantieparken aan de Adriatische kust

2. Camping Adria

Na Kroatië is ook Slovenië steeds meer in trek bij de vakantiegangers. Ondanks de kortere kustlijn vind je ook in dit land aan de Adriatische kust prachtige vakantieparken. Zo vind je hier ook Camping Adria. Een echte gezinscamping waar de kids kunnen spelen in het zwemparadijs, en voor een ontspan moment kun je terecht in het wellnesscentrum.

Een voordeel van een vakantie in Slovenië? Het is gemakkelijk te combineren met een vakantie in een van de buurlanden aan de Adriatische kust. Je rijdt in korte tijd naar de grens van Italië of Kroatië. Dus kun je niet kiezen? Maak van je vakantie een rondreis van aan de Adriatische kust!

3 top vakantieparken aan de Adriatische kust

3. Villaggio Turistico Europa Grado

Het laatste vakantiepark ligt in het land met de langste kustlijn aan de Adriatische kust, Italië. Villaggio Turistico Europa Grado ligt in het noord-oostelijke deel van het land, vlakbij de Sloveense grens. Met mooi weer, kijk je zelfs uit op de kust van het buurland. Dit vakantiepark ligt in een lagune bij de stad Grado en is eigenlijk klein vakantiedorpje. Boodschappen doen, zwemmen, een ijsje halen of dineren, je hoeft nergens de camping voor af. Alleen het zwemparadijs zelf, zorgt al voor dagenlang vermaak. Dus wil je even nergens aan hoeven denken? Dan is dit vakantiepark zeker een aanrader!

3 top vakantieparken aan de Adriatische kust

Krijg jij van deze bestemmingen ook gelijk de vakantiekriebels in je buik? Neem dan een kijkje bij alle bestemmingen aan de Adriatische kust en wie weet gaat de aankomende reis wel naar een van de bovenstaande bestemmingen!

Wil jij jouw passie voor de Adriatische kust met ons delen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Adriatico.nl