Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

3 voordelen van een kortlopende reisverzekering

Ga je binnenkort op reis? Vergeet je voordat je op reis gaat dan niet te verzekeren! Je kunt een kortlopende reisverzekering afsluiten bij verzekeringsorganisaties zoals Centraal Beheer. Deze verzekering is perfect voor een korte reis naar het buitenland. Ga je bijvoorbeeld niet zo vaak op reis naar het buitenland en vind je een doorlopende reisverzekering daarom niet nodig? Dan is een kortlopende verzekering de oplossing voor jou.

Het is namelijk wel belangrijk je goed te verzekeren voor je op reis gaat. Stel je voor dat je je camera in het water laat vallen tijdens een boottochtje naar één van de Kroatische eilanden of je laptop in de trein laat zitten bij een uitstapje naar een grote stad. Weten wat de voordelen zijn van een kortlopende reisverzekering? Dat lees je hieronder.

kortlopende reisverzekering op reis gaan

1. Geschikt voor één reis

Als je niet zo vaak naar het buitenland gaat, dan is het net zo makkelijk om voor een enkele reis een verzekering af te sluiten. Je hoeft dan maar één keer een bedrag betalen en zit niet met extra maandelijkse kosten. Ook als je met een groep op vakantie gaat voor bijvoorbeeld je werk of een familieweekend, kun je voor de hele groep gezamenlijk een verzekering afsluiten. Wel zo makkelijk.  

2. De verzekering is erg flexibel

Deze verzekering sluit je af voor één vakantie en kun je daarom volledig afstemmen op het soort vakantie dat je gaat maken. Wil je iets wel of niet meeverzekeren? De keuze is aan jou. Je kunt bijvoorbeeld je bagage meeverzekeren of een annuleringsverzekering afsluiten om zo nog zekerder op vakantie te gaan. 

3. Je bent goed verzekerd van hulp

Stel dat er iets gebeurt op vakantie. Je spreekt de taal misschien niet of weet niet precies hoe je een probleem moet oplossen. Bij verzekeringsorganisaties staan ze voor je klaar om het op te lossen. Zo heeft Centraal Beheer een Alarmcentrale die 24 uur per dag bereikbaar is, dus je kunt ze altijd bellen als er iets is.

Denk er dus zeker over na als je binnenkort op vakantie gaat of een kortlopende verzekering iets voor jou is.

Wil jij jouw passie voor de Adriatische kust met ons delen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Adriatico.nl