Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

3 waterparken aan de Adriatische kust

Er is niks leukers dan op vakantie in een warm land een dag door te brengen in een waterpretpark. Terwijl je zelf met de allerkleinsten van het gezin in het pierenbadje geniet van de warme zonnestralen, zie je de oudere kinderen van de gekste en hoogste glijbanen roetsjen. Zij hebben gegarandeerd de tijd van hun leven! Ben jij benieuwd wat de leukste waterparken aan de Adriatische kust zijn? Lees dan snel verder!

Aqualandia Jesolo

Het begint al goed, want hét beste waterpark van Italië vind je aan de Adriatische kust. Aqualandia Jesolo is een heus pretpark volop waterattracties. Er zijn maar liefst 20 attracties waar je overheen kunt klauteren en vanaf kunt glijden. De echte waaghalzen kunnen bungeejumpen van enorme toren, of klimmen op de klimmuur. Glijd van de 17 meter hoge glijbaan op je buik naar beneden of zwem door de golven in ‘The Shark Bay’.

Naast al het zwemplezier kun je genieten van spannende shows zoals Peter Pan in het piratenschip, de Jungle Show of de Tiki Show.

Dit waterpark heeft echt alles en is ontzettend leuk voor de kinderen en de ouders!

Mirabeach

Een stukje zuidelijker, bij Ravenna, vind je Mirabeach. Dit waterpark is een onderdeel van het nog grotere Mirabilandia, een enorm pretpark vol attracties voor het hele gezin! Waar je ook kijkt in het waterpark, overal zie je grote glijbanen en kinderen die er op grote banden vanaf glijden. Stiekem bewegen op de vrolijke muziek is een gegeven, je kunt gewoon niet stil blijven staan.

Ben je gek op dansen? Mis dan de dansshow met de animateurs niet, je mag zelf ook meedoen!

Mirabeach

Aquapark Istralandia

Op het Kroatische Istrië vind je nog een groot aquapark: Istralandia. Het park volop glijbanen verschillende hoogtes en thema’s, zijn voor iedereen een uitdaging! Rood, blauw, geel, elke glijbaan heeft andere kleur en een ander thema. Van de een roetsjen de kinderen van een grote hoogte naar beneden en bij ander zoef je in 3 rondjes naar beneden. Tussen de kinderen zie je regelmatig de vaders en moeders ook van de glijbanen glijden, het is veel te leuk om te missen!

Ben je met kleine kids op vakantie? Ook zij vermaken zich prima in de pierenbadjes met de kleine glijbanen en fonteintjes.

Dit waren onze 3 waterparken aan de Adriatische kust. Welke bezoek jij deze zomer?

Wil jij jouw passie voor de Adriatische kust met ons delen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Adriatico.nl