Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

3x campings aan zee

Al vanaf september verheug ik mij op de volgende zomer. Ik ben nou eenmaal geen wintermens en als kerst niet in de winter zou vallen, denk ik dat ik elk jaar een lange winterslaap zou houden… Nu het weer lente is, ben ik dan ook superblij! Er komen weer blaadjes aan de bomen, de zon schijnt en je ziet overal mensen op straat. Voor het strand is het in Nederland nog iets te koud, maar aan de Adriatische kust begint het strandseizoen alweer bijna. Hoog tijd dus om een aantal strandvakanties voor je op een rij te zetten! Dit keer: 3 campings aan zee.

Camping Portofelice

Als ik als animateur op camping Portofelice mocht werken, dan zou ik mij zeer gelukkig prijzen. Glijbanen om glijbanenraces mee te doen, een wedstrijdzwembad voor de waterolympics en een jacuzzi om lekker in bij te komen tussen de activiteiten door: de camping heeft ontzettend veel faciliteiten. Het allerfijnste is misschien nog wel het eigen restaurant waar je ook de mogelijkheid hebt om pizza’s af te halen. Ik zou dit waarschijnlijk veel te vaak doen…

Portofelice - camping aan zee

Camping Valkanela

Voor een echte glampingvakantie ga je naar camping Valkanela in Kroatië. Je kunt hier overnachten in een bungalowtent, safaritent, glamptent, lodgetent of stacaravan, dus een geschikte accommodatie vind je hier sowieso. In eerste instantie was ik niet zo’n fan van een vakantie in een ingerichte tent, maar nu ik de verschillende glampingsoorten heb ontdekt, ben ik om! Wel slapen in een echt bed, maar toch het gevoel van kamperen, voor mij een perfecte oplossing. De Safari Lodge Terra XXL waarvan je hieronder de keuken ziet, zou ik bijvoorbeeld wel eens uit willen proberen. Misschien word ik dan toch nog fan van kamperen…

camping aan zee - valkanela

Camping San Marino

Camping San Marino ligt ook in Kroatië. Wat mij zo leuk lijkt aan de Adriatische kust van Kroatië is dat je hier veel watersporten kunt beoefenen. Zo kun je op het strand vlakbij deze camping zelfs leren duiken! Iets wat ik altijd nog eens zou willen doen. Je kunt ook andere watersporten beoefen zoals kanoën of kajakken. Zeewater is krachtig, dus watersport vermoeiend. Extra fijn dus dat er op de camping een spa- en wellnesscentrum aanwezig is. Mijn vriend wordt soms gek van mijn verzoeken om voor de zoveelste keer naar een spa te gaan, maar eerlijk gezegd kan ik daar geen genoeg van krijgen.

spa San Marino - camping aan zee

Wil jij jouw passie voor de Adriatische kust met ons delen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Adriatico.nl