Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

3x leuke activiteiten in Lido di Jesolo

Lide di Jesolo is een prachtig gebied aan de Adriatische kust. Dit is de perfecte plek om een leuke en bijzondere vakantie te beleven. Ik heb voor jou 3 leuke activiteiten in Lido di Jesolo voor je op een rijtje gezet!

Aqualandia

Aqualandia is een waterpark waar verveling onmogelijk is. Stap een net echt Caribisch eiland op en probeer alle glijbanen en attracties. Er zijn bijzondere shows die worden gegeven, waaronder de peter pan show, een piraten show en zelfs een show met papagaaien. Zoek je liever het gevaar op? Spring dan van de bungeejump toren van 60 meter hoog! Dit waterpark is perfect voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een flinke portie adrenaline. Glij bijvoorbeeld van de scary falls, waar je van 38 meter hoogte naar beneden suist in een rubberen bootje. Dit is de eerste glijbaan in de wereld die samenwerkt met virtual reality, waardoor het net lijkt alsof je midden in de jungle drijft. Durf jij het aan?

Tropicarium park

Ontdek de dierenwereld in Tropicarium park in Lido de Jesolo. Bezoek hier het aquarium, tropicarium en de meest gevaarlijke roofdieren. In het aquarium vind je veel verschillende kleurrijke vissen en bijzondere schelpdieren. Bekijk de piranha’s, kleurrijke schorpioenvissen en de vleermuisvissen. Wil je liever roofdieren in actie zien? Geen zorgen, want in Tropicarium park zijn er genoeg te vinden. Neem een kijkje bij de haaien en krokodillen. Vergeet niet langs het grootste deel van het park te gaan: het Tropicarium. Bekijk hier hoe de Magelhaenpinguïn rond waggelt. Deze soort pinguïns worden ook wel ezels pinguïns genoemd door het geluid wat ze maken, wat klinkt als een balkende ezel!De schildpadden, kikkers en vele verschillende soorten hagedissen zijn het ook zeker waard om te bekijken.

Sea Life

Waan je in de onderwaterwereld in het bijzondere Sea Life. Ontdek riffen, loop door de oceaan tunnel of raak een zeester, koraal of krab aan! Er is altijd wel wat te zien bij Sea Life. Word betoverd door de prachtige kwallen die rondzwemmen in tanks die van kleur veranderen. Dit is lang niet alles wat er in Sea Life te zien is. Ga bijvoorbeeld ook is langs de roggen. Zie hier hoe de roggen door experts worden gevoerd. Sea Life heeft van alles te bieden, voor zowel jong als oud!

Wil jij jouw passie voor de Adriatische kust met ons delen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

10

Village Cavallino

Familie Smits, 3 november 2016

Animatie van topniveau!

Het was een heel leuke vakantie, vooral voor de kinderen want de animatie was van topniveau! In de omgeving kun je veel met de fiets doen, langs rustige wegen. Je bent vlakbij Venetië via punto sabbioni. Treporti was ook de moeite vooral wanneer het markt is. Lido di jesolo moet je zeker geweest zijn!

Bezocht Village Cavallino in september 2016 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Adriatico.nl