Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Tendi

Voor een luxe en bijzondere kampeervakantie

Ben jij op zoek naar een speciale kampeerlocatie? Dan ben je bij Tendi aan het juiste adres. Tendi is namelijk dé specialist in bijzondere kampeerlocaties. Van lodgetenten tot safaritenten, bij deze aanbieder vind je altijd een accommodatie die bij je past. Hun glampings zijn altijd van de benodigde gemakken voorzien en zitten op de mooiste locaties, zoals vlakbij een wijngaard of aan een mooi meer. Of je nu op vakantie gaat in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië of Zweden, je kunt altijd kiezen voor een luxe tent van Tendi.

Luxe kamperen met Tendi

Ben je al bekend met het concept glamping? Er komen steeds meer van zulke bijzondere kampeerlocaties. Hier heb je wel de sfeer van een kampeervakantie, maar ben je tegelijkertijd van alle gemakken voorzien. In zo’n luxe accommodatie kun je bijvoorbeeld zelf koken. Probeer de regionale streekproducten uit en geniet samen van een heerlijke maaltijd. Als de maaltijd lukt, heb je meteen een mooi nieuw recept om thuis nog eens aan je vakantie terug te denken. Naast een eigen keuken hebben veel tenten ook een eigen sanitair. Het lopen met de wc-rol over de camping is daarmee verleden tijd. Vaak beschikken de campings ook over een zwembad, waar je even heerlijk bij kunt komen. Voor een uitgeruste vakantie kies je dus voor Tendi.

Tendi gaat zelf bij de campings langs om te kijken of deze geschikt zijn voor haar klanten en is aangesloten bij de ANVR en de SGR.

Adriatico.nl