Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Airlodge

Dé eyecatcher van de camping!

Een echte glamping vakantie beleef je in de Airlodge. De Airlodge is een bijzondere accommodatie, met twee verdiepingen. Een blikvanger op de camping. De Airlodge heeft een keuken en tevens eigen sanitair. Niet meer de camping over om te douchen dus! Daarnaast beschikt de Airlodge over een groot houten terras waar je kunt genieten met het hele gezin.

Interieur van de Airlodge

“De Airlodge: een bijzondere accommodatie met twee verdiepingen.”

De Airlodge is ruim ingericht en heeft een compleet ingerichte keuken en een fraaie eethoek. In de badkamer is er een douche, wastafel en toilet aanwezig. De kinderen slapen op de begane grond in een bedstee en op de eerste verdieping slaapt u onder de sterrenhemel in een tweepersoonsbed. Op het houten terras kun je heerlijk een boekje lezen op één van de twee ligstoelen, onder de parasol. Er staat ook een tafel met vier stoelen en twee luxe tuinstoelen. In de Airlodge zul je op een luxe en comfortabele manier vakantie vieren!

Airlodge kenmerken

Pagina delen

Adriatico.nl