Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bed & Breakfast

Kleinschalige, knusse B&B's aan de Adriatische kust!

Klein, knus en inclusief een bed en ontbijt. Dat lijkt op het complete plaatje! Vakantie vieren in een B&B is helemaal zo gek nog niet. Maar wat is een B&B eigenlijk en waarom zou het de vakantie zo perfect maken?

Logeren in een bed & breakfast aan de Adriatische kust

Het hoofdthema van een bed & breakfast is dat het vaak uit slechts enkele kamers bestaat. Het is er dus klein en knus. Meteen bij binnenkomst voel je je helemaal thuis. En je thuis voelen op vakantie is toch wel echt heerlijk.

Bonus: de cultuur van het land

Sommige B&B’s worden gerund door mensen van buiten het land waar je op vakantie bent. Het zou zelfs zomaar kunnen zijn dat de eigenaren Nederlanders zijn. En dit is natuurlijk ideaal!

Of, juist andersom. De eigenaren zijn locals die al sinds jaar en dag in de streek wonen. Een verblijf in de B&B is alsof je deel uitmaakt van de lokale bevolking. Tijdens de vakantie staan jullie met beide voeten in de prachtige cultuur die deze regio rijk is. Als dat geen vakantie is?!

Persoonlijk advies en hulp

Zonder het gevoel te geven dat er op jullie gelet wordt, zullen de gastheer en/of -vrouw altijd klaar staan voor hun gasten. Voor vragen over de omgeving, over tours en trips of over dat extra eitje bij het ontbijt, je kunt bij ze terecht. Alsof jullie een persoonlijke vakantieadviseur hebben. Wat een luxe!

Zo min mogelijk rompslomp

Rits je koffer dicht en stap op het vliegtuig. Of kom met de auto. Tijdens een verblijf in een B&B maakt dat eigenlijk niet uit want alles wat je nodig hebt, is toch wel aanwezig. Het bed fris en opgemaakt. En iedere dag een vers ontbijt, waar je zelf helemaal niets voor hoeft te doen.

Adriatico.nl