Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Glamptent

Genieten van het buitenleven op de camping!

In de Glamptent geniet je van lekker veel ruimte en het buitenleven op de camping. Het is de vernieuwde versie van de bekende bungalowtent. De Glamptent is groter (25 m²), hoger en heeft een ruim woongedeelte. Het overdekte terras biedt genoeg ruimte om ’s avonds lekker met zijn allen te eten of gezellig wat te drinken. Houd je van het echte kamperen maar wil je ook de gemakken van tegenwoordig? Dan is de Glamptent zeker wat voor jou.

Interieur van de Glamptent

“De bungalowtent in een nieuw, modern jasje.”

De Glamptent is geschikt voor maximaal 6 personen. Er zijn twee slaapkamers (waarvan één te verdelen is in twee aparte vertrekken), met een tweepersoonsbed en drie eenpersoonsbedden. Voor de eventuele zesde persoon wordt in het woongedeelte een veldbed bijgeplaatst. De Glamptent bestaat verder uit een zitgedeelte met keukenhoek, kooktoestel en een ruime koelkast. Buiten op het terras staat een tafel met vier stoelen, parasol, ligstoelen en een barbecue voor je klaar.
Deze accommodatie heeft géén eigen sanitair, je dient dus gebruik te maken van het gemeenschappelijke sanitair van de camping.

Pagina delen

Adriatico.nl