Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Hybridlodge Clever

Een pareltje op de camping!

De Hybridlodge Clever is een combinatie van een stacaravan en tent. In het speciale ontwerp is veel hout verwerkt wat er voor zorgt dat de Hybridlodge Clever er niet uit ziet als één van beiden. Beleef een uniek glamping vakantiegevoel in deze accommodatie, die ruim is opgezet en evengoed een echt campinggevoel geeft. De Hybridlodge Clever is een luxueuze leefruimte voor het hele gezin.

Interieur van de Hybridlodge Clever

“De Hybridlodge Clever is een mooie combinatie van een stacaravan en tent.”

De Hybridlodge Clever heeft plek voor 5 personen, er is een slaapkamer met een kingsize tweepersoonsbed, en een slaapkamer met drie eenpersoonsbedden. De Hybridlodge Clever heeft een uitermate grote veranda, waar onder andere de keuken met zithoek gesitueerd is. Dit gedeelte is afsluitbaar met tentdoek. De badkamer heeft een luxe douche, wastafel, toilet en grote spiegels. Er is tevens een airco, en een kachel aanwezig.

Pagina delen

Adriatico.nl