Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Lodgesuite

Met een eigen bad óp pootjes!

Een echte ‘glamping’-vakantie beleef je in de nieuwe Lodgesuite. De ruime accommodatie is volledig ingericht. Zo kun je een maaltijd bereiden in je eigen keuken, heerlijk douchen en zelfs in bad in de semi-open badkamer. Daarnaast heb je uiteraard de beschikking over je eigen toilet.

Interieur van de Lodgesuite

“In de Lodgesuite slaap je super-de-luxe onder een tentdoek.”

Deze accommodatie is uniek in zijn soort en bevat naast de aanwezige badkuip ook een groot hemelbed. In deze tent zul je zeker het geweldige ‘glamping’-gevoel met een vleugje romantiek ervaren. Wanneer je op vakantie gaat met de kinderen en kiest voor een verblijf in deze accommodatie, verblijven zij in een Junior Lodgetent, die naast de suite wordt geplaatst. De accommodatie is prachtig ingericht en geeft je een zeer romantisch gevoel. Deze unieke manier van vakantie vieren wilt je absoluut ervaren!

Pagina delen

Adriatico.nl