Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Beleef de nazomer aan de Adriatische Kust

Er nog even tussenuit voordat de herfst voor de deur staat? Dan is dit het moment om je koffers te pakken en naar de Adriatische Kust te vertrekken. We hebben namelijk nog genoeg plekjes beschikbaar in september waar je heerlijk kunt genieten van zon, zee en strand. Benieuwd waar? Lees dan met me mee en beleef een onbezorgde nazomer aan de Adriatische Kust.

1. Camping Union Lido

Op zoek naar een adres waar je als vakantieganger volledig aan je trekken komt? Camping Union Lido telt vijf sterren en dat is niet voor niks. Deze topcamping barst van de faciliteiten waardoor je hier de tijd van je leven hebt. Ook de kids zullen het hier prima naar hun zin hebben dankzij het enorme waterpark met glijbanen, de sport- en spelvoorzieningen en de ligging aan zee. Speciaal voor papa en mama is er een welnessruimte aanwezig waar je helemaal zen kan worden. Kortom: deze camping beschikt over alles wat je je maar kunt wensen. Zodra de avond valt, vermaakt het hele gezin zich met de leukste shows en voorstellingen en eten jullie de lekkerste pizza bij de pizzeria. Dit is hoe vakantie hoort te zijn!

Camping Union Lido, Image 1
Foto van Camping Union Lido via Vacanceselect

2. Arena Grand Kazela Camping

Op familiecamping Arena Grand Kazela Camping vind je faciliteiten die je volledig omver gaan blazen. Wat je hier zoal kunt verwachten? Een ruim opgezet waterparadijs, enthousiaste animatie en een restaurant die je op de lekkerste gerechten uit de streek trakteert. Op het strand is het ook dolle pret alom. Strijk neer op het strand voor een paar uurtjes zon en ontspanning of ga voor een actieve dag door te leren duiken, surfen of waterskiën. Jullie vakantie is natuurlijk niet compleet zonder wat van de omgeving te hebben gezien, dus ga zeker eens langs bij de nabijgelegen steden Pula en Rovinj. Plezier gegarandeerd!

Camping Oliva, Image 1
Foto van Arena Grand Kazela Camping

3. Camping Oliva

Camping Oliva laat zich omschrijven als een klein vakantieparadijs aan de Adriatische Kust. En dat allemaal op een prachtige locatie! Dankzij de ligging midden in een groene valei lijkt dit plaatje regelrecht uit een reismagazine te zijn weggelopen. Op de achtergrond zie je een blauwe zee schitteren die je uitnodigt voor een verfrissende duik. Klinkt als de ideale vakantieplek niet waar? Aan activiteiten en faciliteiten geen gebrek, want deze camping weet feilloos in te spelen op de behoeften van jong en oud. Zwemmen, (water)sporten of heerlijk tot rust komen in de wellness: de keuze is reuze! ’s Avonds rondstruinen in de omgeving? Wandel dan eens naar Rabac. De Kroatische sfeer komt je hier direct tegemoet!

Camping Oliva, Image 1
Foto van Camping Oliva

Dit waren drie van onze favoriete bestemmingen voor een nazomer aan de Adriatische Kust. Voor welke kies jij?

Wil jij jouw passie voor de Adriatische kust met ons delen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

10

Ca’Pasquali

Familie Farafnow, 15 mei 2019

Perfect voor kinderen tot en met 12

Ervaring

Kleine overzichtelijke, schone, kindvriendelijke camping met een top animatie voor kinderen tot 12 jaar Zwembad is top en blijft open tijdens siesta, en het strand is goed te doen.

Tips in de omgeving

Niet veel alleen Jesollo heeft een leuke winkelstraat maar is wel een 20 minuten rijden van de camping. Camping is zeer gunstig gelegen voor opstap naar Venetie

Bezocht Ca’Pasquali in september 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Adriatico.nl