Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

De leukste restaurantjes aan de Adriatische kust

Op vakantie geniet je altijd van heerlijk vers bereide maaltijden. Heb je zin in vis, vlees, pasta of juist een makkelijke pizza? Er is keuze genoeg aan leuke eettentjes. Maar altijd maar zoeken naar een goede eettent is geen pretje. Wat als dat nu al uitgezocht is voor jou? Hier zijn de beste opties aan de Adriatische kust van Italië en Kroatië speciaal voor jou neergezet. De enige taak is reserveren en relaxen, dat is pas vakantie houden!

Al Trabucco da Mimì, Italië

Bij Al Trabucco da Mimì kun je heerlijk lunchen of dineren, terwijl je hartelijk verwelkomd en geholpen wordt door het personeel. Terwijl je met een drankje zit, voelt het alsof je op een bank zit die recht uit de zee komt, zo goed sluit deze stijl aan bij de kust. Een knorrende maag? Probeer dan zeker de super verse vis en zeevrucht gerechten, die wil je niet mislopen! Namelijk het aperitief rock’s food is een favoriet onder de lokalen. De kids proeven ondertussen van inktvisringen. Tijdens het eten geniet je van een prachtig uitzicht. Bewonder de zonsondergang en tafel nog even na met een espresso en tiramisu.

 Ahmed Nadar Unsplash

Foto van Ahmed Nadar via Unsplash 

Trabucco di Monte Pucci, Italië

Bij aankomst in Trabucco di Monte Pucci voel je je net een echte piraat. Je eet op het uiteinde van een rots in een soort piratenrestaurant. Natuurlijk zijn de medewerkers hier heel gastvriendelijk en staan ze direct voor je klaar. Het restaurant ligt op een rustige locatie, waardoor je hier in alle rust kunt genieten van een schilderachtig uitzicht en een prachtige zonsondergang. Nu komen we bij het eten aan en van de gerechten hier zal het water in je mond lopen. De vissen en zeevruchten zijn vers voor uw neus gevangen en vers bereid. Dit maakt de gerechten zo lekker dat het ook zeker de prijs waard is. Terwijl de ouders aan een visplaat zitten, genieten de kids van een smullende inktvispasta. Sluit de avond af met een glaasje Limoncello en laat het eten lekker zakken.

 Crawford Jolly Unsplash

Foto van Crawford Jolly via Unsplash 

OAZA JELINJAK, Kroatië

Je bent van harte welkom bij het kleine familierestaurant OAZA JELINJAK. Dit is een plek waar je geweldige en traditionele gerechten kunt verkrijgen. De menukaart verandert zo nu en dan en is ook lekker gevarieerd. Probeer hier zeker de vers gegrilde inktvis met als afsluiting de taart en panacotta. Eenmaal rond de avond gaat de zon zakken en kijk je uit op een geweldige zonsondergang. Het uitzicht is ook zeker niet in woorden te omschrijven, dit moet je met eigen ogen zien! Als afsluiting van de avond, proost je op de vakantie met een traditioneel drankje krušcovak.

 Jesse Hanley Unsplash

Foto van Jesse Hanley via Unsplash 

Commodore ACI Marina Ičići

Commodore ACI Marina Ičići ligt mooi gelegen in de haven van Ičići. Het is een gemakkelijk restaurant met geweldige gerechten. Hier kun je terecht voor heerlijke verse vis en zeevruchten. Er kan super gezellig binnen gegeten worden of buiten met het uitzicht op de haven. Het personeel helpt je met alle liefde en houdt graag een praatje met je. Weet jij al welke vis je wilt proberen?

 Kirill Sharkovski Unsplash

Foto van Kirill Sharkovski via Unsplash 

Weet jij al bij welk restaurant je een hapje wilt proeven?

Wil jij jouw passie voor de Adriatische kust met ons delen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Adriatico.nl