Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

De mooiste trouwlocaties aan de Adriatische kust

Je geliefde het ja-woord geven onder toeziend oog van al jullie dierbaren, en dat ook nog eens op een prachtige locatie. Klinkt dat niet fantastisch? Er zijn natuurlijk talloze plekken om te trouwen, maar de Adriatische kust springt hier toch wel bovenuit. Dankzij de vele mooie plekken is de Adriatische kust de ideale plek om deze sprookjesachtige dag tot een hoogtepunt te brengen. Van heerlijk eten tot aan een schitterend uitzicht. Hoewel we nog even moeten wachten totdat we weer massaal kunnen trouwen, is het altijd een goed idee om wat inspiratie op te doen voor de mooiste dag uit je leven. Benieuwd geworden naar de mooiste trouwlocaties aan de Adriatische Kust? Lees dan snel verder.

Venetië

Zeg je Venetië, dan zeg je de stad van romantiek. Hier vind je naast gondels en prachtige bruggetjes de meest sfeervolle pleinen. Ook zijn er genoeg paleizen waar jullie kunnen trouwen, maar het historische stadhuis in de Palazzo Cavalli spant de kroon. Dit paleis ligt aan de Canal Grande en biedt adembenemend uitzicht op de Rialto brug. Dat deze locatie populair is blijkt wel uit het feit dat deze plek 30 jaar geleden is uitgeroepen tot de mooiste trouwlocatie van Venetië. Ook kun je kiezen om te trouwen aan het strand, voor een onvergetelijke ervaring.

mooiste trouwlocaties aan de Adriatische kust

Foto van Foundry via Pixabay

Rovinj

Rovinj is onderdeel van Istrië en een aanrader voor alle geliefden die de mooiste dag van hun leven aan de Adriatische Kust willen doorbrengen. Rovinj is zeer populair onder toeristen, die deze parel in de zomer massaal komen verkennen. Desondanks zijn er genoeg verborgen plekken waar je een onvergetelijke bruiloft kunt vieren. Zo bevindt zich op een kwartier varen van de stad het eiland St. Andrew. Het magische eiland is de perfecte locatie vanwege de historie en het natuurschoon. Trouwen op Rovinj is een ervaring die je nooit zult vergeten.

mooiste trouwlocaties aan de Adriatische kust

Foto van Jisander via Pixabay

La Marche

Le Marche is een prachtige regio die nog relatief onontdekt is. En dat is volledig onterecht, aangezien Le Marche een schitterende natuur heeft en barst van de geschiedenis. Een regio met karakter dus. Gelegen aan de Adriatische Kust is dit tevens de ideale plek om elkaar het ja-woord te geven. Bovendien zijn er ook genoeg olijfvelden die het romantische plaatje compleet maken. Als jullie ervoor kiezen om op een hoger gelegen gebied te trouwen, genieten jullie van het uitzicht over de Adriatische Zee.

mooiste trouwlocaties aan de Adriatische kust

Foto van LizlB via Pixabay

Puglia

In het zuiden van Italië ligt de regio Puglia. Net als Le Marche is dit een gebied dat nog niet door veel toeristen is ontdekt. Trouwen is hier net zo mooi als in Toscane, maar dan een stuk authentieker. Ook kan hier door het fijne klimaat van het vroege voorjaar tot diep in het najaar getrouwd worden. Een dienst op het strand behoort daarnaast tot een van de mogelijkheden. Dan geniet je van het geluid van de rustgevende zee tijdens de ceremonie.

mooiste trouwlocaties aan de Adriatische kust

Foto van NewNeo47 via Pixabay

Dit waren de vier mooiste trouwlocaties aan de Adriatische kust. Ben jij van plan om hier te trouwen?

Wil jij jouw passie voor de Adriatische kust met ons delen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

9

Marina di Venezia

Familie Duerinck, 3 november 2016

Uitmuntende service!

Mooie camping met alle nodige voorzieningen, ruim aanbod op alle vlakken, ligging is goed, jammer dat de weg ernaartoe erg druk is (vaak lange files). Vriendelijke en uitmuntende service, proper, kortom waar voor je geld. Tips in de omgeving zijn Venetië, Verona, Burano en Murano.

Bezocht Marina di Venezia in augustus 2016 met partner.

Bestemming bekijken

Adriatico.nl