Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Leuke wateractiviteiten aan de Adriatische Zee

De Adriatische kust staat bekend om zijn prachtige stranden met leuke restaurants en het lekkere weer. Het water is vaak kraakhelder en de lucht blauw. Kortom: de ideale omstandigheden om het water op te gaan en te genieten van de verschillende activiteiten! In dit blog vind je daarom drie tips voor leuke wateractiviteiten aan de Adriatische Zee. Moet je geprobeerd hebben tijdens je vakantie!

Waterfietsen

Op een rustig tempo het water verkennen? Ga waterfietsen! Terwijl de wind door je haren waait en de warme zon je huid verwarmd, geniet je maximaal van je tijd op zee. Bovendien is deze watersport de ideale manier om even de benen te strekken, energie kwijt te raken en te genieten van prachtig uitzicht. En natuurlijk om tussendoor te genieten van een verkoelende duik in de Adriatische Zee! Reken maar dat de kids hier ook maximaal van zullen genieten.

Leuke wateractiviteiten aan de Adriatische Zee
Foto van erge via Pixabay

Parasailing

Het ultieme gevoel van vrijheid? Dat ervaar je in de lucht! Parasailing is daardoor de ideale activiteit voor iedereen die even alles los wil laten en enkel wil genieten van mooi uitzicht. Stap op een snelle boot waar je in de parachute wordt gehesen en ga de lucht in. Van bovenaf op zee uitkijken kun je in je eentje, samen of met zijn drieën! Vanwege de hoogte die de parachute bereikt is deze activiteit niet geschikt voor mensen met hoogtevrees, maar wie het wel aandurft geniet van spectaculair uitzicht. Aan de ene kant land met prachtige heuvels, en aan de andere kant de mooie Adriatische zee. Het is een spannende, maar onvergetelijke ervaring!

Zeilcatamaran

Een ritje maken op een zeilcatamaran is een toffe activiteit op het water én de perfecte manier om veel plekken te ontdekken. Een zeilcatamaran is een boot die ongeveer drie keer zo snel gaat dan een normale zeilboot. Zo zie je dus meer van het land in dezelfde tijd! Maar het allerfijnste van een tocht op het water? Dat is toch echt wel de frisse zeelucht die je tegemoet komt.

Leuke wateractiviteiten aan de Adriatische Zee
Foto van Eugene Mykulyak via Unsplash

Dit waren drie leuke wateractiviteiten aan de Adriatische Zee. Welke activiteit past bij jou?

Wil jij jouw passie voor de Adriatische kust met ons delen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

8

Spina Camping Village

Familie Verdonschot, 3 november 2016

Fijne zwembaden!

Fijne zwembaden, lekker eten bij de take away, dichtbij privéstrand, ingerichte tenten hebben perfecte ligging met bomen. Een tip in de omgeving is Lido degli estensi.

Bezocht Spina Camping Village in juli 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Adriatico.nl