Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Bibione

Altijd wat te doen in deze stad aan de Adriatische Zee

Bibione ligt aan de kust van Veneto en is zowel voor families met kinderen als voor jongeren een leuke vakantiebestemming. De hagelwitte stranden in combinatie met de prachtige zee en het uitzicht over het water maakt deze badplaats echt een perfecte plek voor strandliefhebbers. De natuur is er wonderschoon en in de omgeving is er altijd wat te doen.

Op stap in Bibione

In Bibione zijn er genoeg mogelijkheden om op stap te gaan! Van gezellige restaurantjes aan het strand tot nachtclubs in het centrum. In het historische centrum vind je gezellige barretjes en kroegjes om de avonden en nachten door te komen. Perfect voor de jongeren!

Families vermaken zich hier hele dagen in de vele speeltuinen, de zwembaden en natuurlijk op het strand. ’s Ochtends is het perfecte tijdstip om de stad lopend te verkennen, in de middag rust je heerlijk uit onder een parasol op een strand.

Naast uitgaansmogelijkheden is deze stad een walhalla voor sportliefhebbers. Door de hele stad zijn er sportfaciliteiten te vinden, van voetbal tot jeu-de-boules velden, er is aan alles gedacht. Ook de watersportliefhebbers kunnen hun geluk hier niet op. Bibione is een paradijs voor watersurfen, kitesurfen en nog veel meer watersporten.

Kortom; een paradijs voor jong, oud, families en sporters!

Bestemmingen in de buurt van Bibione

Adriatico.nl