Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Selectcamp

Voor elk wat wils!

Hou jij van een divers aanbod en zie jij graag verschillende soorten campings op een rij om uit te kiezen? Kijk dan tussen het aanbod van Selectcamp. Bij Selectcamp huur je van allerlei soorten accommodaties, zoals grote tenten of mobilehomes. Ga je voor de echte kampeerervaring of hou je toch meer van het echte comfort van een mobilehome, het maakt niet uit. Er zit altijd een geschikte accommodatie voor je bij.

Voor een verzorgde kampeervakantie

Met de tent of caravan op pad geeft veel gedoe. Je moet hem op locatie nog opzetten of de hele rit meezeulen achter de auto aan, dit geeft niet direct een vakantiegevoel. Heb jij wel wat comfort en gemak verdiend en bewaar jij het harde werken liever voor thuis? Dan bestaan er voor jou ook genoeg mogelijkheden. Met de accommodaties van Selectcamp kun je meteen intrek nemen in je verblijf, hoe ideaal is dat?

En nog een ander groot voordeel: de accommodaties bevinden zich vaak op een camping of vakantiepark, waardoor je alle faciliteiten dichtbij hebt. Lekker wegdromen op een ligbedje aan het zwembad of een drankje doen in de bar, zo rust je snel genoeg uit. Ontbijten doe je natuurlijk op het terras van je eigen tent of caravan.

Adriatico.nl