Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Heb jij vragen over Adriatico of onze bestemmingen? Lees hieronder onze antwoorden op de meest gestelde vragen. Neem ook gerust contact met ons op als je vraag er niet tussen staat.

1. Ik wil graag op vakantie naar de Adriatische kust. Hoe vind ik hier een accommodatie?

De Adriatische kust omvat een groot gebied, dus er zijn nogal wat keuzes te maken. Wij hebben op onze pagina met alle regio’s en steden veel informatie op een rijtje gezet. Je kunt ook veel tips vinden op ons blog. Als je dan hebt gekozen waar de reis naartoe gaat, kun je een hier een bestemming zoeken. Vink aan waar je naartoe wilt en de zoektocht kan beginnen!

Tja, welke accommodatie kies je dan? Omdat er zoveel verschillende soorten verblijven in ons aanbod zijn, hebben we een accommodatiepagina gemaakt waar je handige info erover vindt.

2. Is er ook animatie op jullie bestemmingen?

Natuurlijk! Er zijn tal van bestemmingen in ons aanbod waar ook een animatieteam te vinden is. Daarom hebben we een handig filter gemaakt waarmee je je perfecte plek kunt vinden. In het filter op de bestemmingspagina zijn daarnaast nog meer opties die je kunt aanvinken, zoals ‘Cultuur en Steden’, ‘Luxe en Comfort’ en ‘Rust, Ruimte en Natuur’. Zo vind je echt jouw droombestemming aan de prachtige Adriatische kust!

3. Hoe kan ik de accommodatie boeken als ik een keuze heb gemaakt?

Wat fijn dat je een keuze hebt kunnen maken! Als je op de bestemming van je keuze klikt, ga je naar de aanbieder of krijg je meer informatie over de bestemming. In dat laatste geval kun je nog een keer doorklikken naar de aanbieder om te boeken! Leuk als je nog eens terugkomt op Adriatico.nl voor meer vakantie inspiratie.

4. Waar komt het aanbod op Adriatico.nl vandaan?

Wij werken samen met verschillende aanbieders die allemaal net zo’n passie voor de Adriatische kust hebben als wij. Met veel aandacht kozen ze de beste bestemmingen voor je uit. Meer over onze aanbieders lees je hier.

5. Ik heb zelf een leuke bestemming aan de Adriatische Zee. Kan ik ook in jullie aanbod komen?

Wij zijn altijd op zoek naar de mooiste bestemmingen voor onze bezoekers. Neem dus zeker contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wie weet kom jij ook op onze website te staan!

6. Ik wil ook graag bloggen voor Adriatico.nl, kan dat?

Jazeker! Wij zijn blij met alle leuke verhalen en tips over de mooiste plekken aan de Adriatische kust. Laat het ons dus zeker weten als je voor ons wilt bloggen. Nog nooit een blog geschreven? Dat is geen enkel probleem. Wij vragen je een proefblog te schrijven en wie weet word je daarna onze nieuwe blogger! Neem hier contact met ons op.

Adriatico.nl