Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Kies de perfecte koffer voor jouw reis

Het kiezen van de juiste koffer voor op vakantie kan soms een lastige opgave zijn. Er zijn zoveel opties om uit te kiezen en het is belangrijk om de juiste balans te vinden tussen veiligheid, functionaliteit en stijl. Je wilt immers dat je bagage veilig en gemakkelijk mee te nemen is, maar ook dat het er goed uitziet. Lees verder en kies de perfecte koffer voor jouw reis.

Een opvallende koffer

Een opvallend design op je koffer of handbagage is niet alleen leuk en stijlvol, maar kan ook erg handig zijn. Wanneer je op reis bent, kan het soms hectisch zijn op het vliegveld en kan het lastig zijn om je bagage snel te vinden. Met een opvallend design op je koffer, kun je je bagage gemakkelijk herkennen en er snel bij komen. Ook zorgt een opvallend design ervoor dat je koffer minder snel per ongeluk wordt meegenomen door iemand anders.

Foto via NoBoringSuitcases

Een persoonlijk design

Het hebben van een persoonlijk design op je koffer maakt het niet alleen gemakkelijker om je bagage te herkennen, maar het voegt ook een persoonlijk tintje toe aan je bagage. Een persoonlijk design op je koffer kan variëren van een foto van jezelf, je favoriete sportteam of band, tot aan een unieke quote of zelfgemaakte illustratie. Door te kiezen voor een persoonlijk design geef je je koffer niet alleen een uniek uiterlijk, maar het zorgt er ook voor dat je koffer niet snel wordt verward met die van een ander.

Foto via NoBoringSuitcases

Zakelijke koffers

Als je voor je werk veel reist, is het belangrijk dat je een koffer hebt die niet alleen stevig en veilig is, maar ook professioneel oogt. De handbagage koffer is daarom ook verkrijgbaar met een zakelijk logo. Zo kun je je koffer gemakkelijk meenemen naar vergaderingen of andere zakelijke afspraken. Bovendien laat je met een zakelijk logo zien dat je serieus bent over je werk en dat je professioneel wilt overkomen.

Foto via NoBoringSuitcases

Of je nu graag op vakantie gaat of voor je werk veel reist, jouw handbagage koffer bestel je bij NoBoringSuitcases. Met zijn opvallende kleuren, persoonlijke designs en zakelijke uitstraling is deze koffer niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en professioneel. Als je een koffer wilt die zowel functioneel als leuk is, is de handbagage koffer van NoBoringSuitcases de perfecte keuze.

Wil jij jouw passie voor de Adriatische kust met ons delen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

8

Vigna Sul Mar

Familie Andriese-De Klerk, 3 november 2016

Goed strand en lekkere zwembaden!

De camping ligt gunstig tov diverse plaatsen zoals Venetië. Er is een goed strand en lekkere zwembaden. Er wordt ook goed schoongemaakt, alhoewel campinggasten er soms al snel weer zooitje van maken. Animatie ’s avonds zou wat leuker kunnen, veel op de Italianen gericht die daar seizoenplaats hebben. Maar goede camping voor 2 weken vakantie. Tips in de omgeving zijn Venetië en San Marino.

Bezocht Vigna Sul Mar in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Adriatico.nl