Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Waterparken

Waterparken

Zijn er nog niet genoeg glijbanen, zwembaden of stroomversnellingen bij je camping? Lees hier over leukste en avontuurlijkste waterparken van de Adriatische kust!

Musea

Musea

Een bezoekje brengen aan een musea tijdens je vakantie en meer ontdekken over de lokale kunst en cultuur? Lees onze tips en ontdek welke musea een bezoekje waard zijn.

Duiken

Duiken

Als je op vakantie gaat naar de Adriatische kust is het leuk om ook eens te gaan duiken aan één van de prachtige kustlijnen. Je kunt natuurlijk ook les krijgen!

Eten en drinken

Eten en drinken

Tijdens je vakantie is het leuk om de lokale gerechten te proeven. Welke vind jij het lekkerst? Lees hier meer over de locale gerechten en drankjes van de Adriatische kust.

Winkelen

Winkelen

Bezoek de leukste shopsteden langs de kust en struin over de leukste boulevards. Op zoek naar traditionele producten? Dan ben je bij Mercator aan het goede adres!

Pretparken

Pretparken

Met de kinderen op vakantie? Of laat je je eigen kinderdromen uitkomen? Ga dan naar één van de leuke en bijzondere pretparken van de Adriatische kust!

CityTrips

CityTrips

Ben je heerlijk uitgerust op een van de mooie stranden van de Adriatische kust. Maar op zoek naar een leuke stad? Lees hier meer over de grote steden van de Adriatische kust!

Evenementen

Evenementen

Ben je een echte cultuurfanaat en ga je dit jaar naar de Adriatische kust? Lees hier over de leukste evenementen!

Fietsen

Fietsen

Pak de fiets en maak een prachtige fietstocht door de prachtige natuur van de Adriatische kust. Fiets bijvoorbeeld eens langs de kilometers lange stranden. Lees hier over de leukste fietsroutes.

IJssalons

IJssalons

Wat is nou een vakantie zonder een keer een lekker ijsje. Vooral wanneer je op vakantie bent in Italië mag een heerlijk koude gelato niet missen!

Tours

Tours

Er zijn vele bedrijven die leuke tours organiseren. Ontdek de zee op een boottour of onderneem een actievere tour op het water!

Uitgaan

Uitgaan

Ben je op zoek naar een gezellig avondje uit? Rondom de Adriatische kust vind je verschillende leuke bars en clubs!

Waterskiën

Waterskiën

Ben je een echte waterrat en wil je tijdens je vakantie iets actiefs doen waar je heel veel adrenaline van krijgt? Boek een dagje waterskiën in de azuurblauwe zee!

Adriatico.nl