Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Waterparken

Een dag vol waterpret!

Top 5 aquaparken aan de Adriatische kust, Kroatië

In de zomervakantie loopt de temperatuur in Kroatië vaak flink op. En wat is daar de perfecte oplossing voor? Water! En niet alleen om te drinken, maar ook om heerlijk in te spetteren, poedelen en dobberen. Race van de glijbaan of plons in een rubber band het diepe in. Naar welk aquapark jullie kunnen gaan? Lees snel verder en maak een keuze.

1. Aquacolors

Meer dan 1 kilometer glijplezier in dit spiksplinternieuwe waterpark. De meeste waterattracties van Istrië verzameld op één plek. In dit park, vlakbij Porec, staat pret voor het hele gezin centraal. Terwijl mama op de 500 meter lange lazy river dobbert, vliegen de kinderen van alle 13 glijbanen. Ook voor de allerkleinsten is het hier feest. Deze ukkies spetteren heerlijk in de speciale kids zone. Het animatieteam staat klaar voor oneindig vermaak, voor wanneer je even niet onder de parasol ligt te chillen. Dat alles hier veilig, schoon en comfortabel is, spreekt voor zich.

2. Aquapark Istralandia

Snelheid, hoogte en ontspanning. Maar vooral familieplezier is het hoofdonderwerp van Aquapark Istralandia. Dit grote waterpark op het eiland Istrië, biedt spetterplezier voor jong en oud. De kleuren van de glijbanen geven het niveau en de uitdaging aan en diverse thema’s maken iedereen blij tijdens een verkoelende dag. Pierenbadjes met mini-glijbanen en vrolijke fonteintjes voorzien de allerkleinsten.

3. Aquapark Čikat

Omringd door een dennenbos en gevuld met water uit de zee. In Aquapark Čikat staan gezondheid, ontspanning en plezier centraal. Zo is het park ook ingedeeld. Ontspan de spieren in het hydromassage-bad, vlieg van de waterhelling en houdt het vochtgehalte op peil in de bar bij het zwembad. Zorg ook zeker dat je niets mist van het amusementsprogramma.

4. Aquapark Solaris

Het eerste themapark in Kroatië. De glijbanen, sproeiers en watervallen zijn slechts enkele elementen van het wateravontuur. Tel daar het regenfort, de lazy river en de speciale kinderzone bij op en je komt al snel tot 8000 m2 waterplezier. Felgekleurde themafiguren dansen vrolijk in het rond. Spring gerust met ze mee! Strandstoelen, parasols, douches en een snack corner. Ontspan, want de lifeguards houden een oogje in het zeil.

5. Watersportcentrum Marski Covik

Hier steken de gekleurde glijbanen niet fel af tegen de blauwe lucht. Bij watersportcentrum Marski Covik vind je een andere tak van waterrecreatie. Kom naar Orebic en zoek het prachtige strand van Trstenica Beach. Er is geen betere plek om te leren waterskiën of wakeboarden. Houd je goed vast aan de banaan of vlieg over het water in een opblaasbaar badpak. Dit belooft een hilarische dag te worden!

Bestemmingen vlakbij een waterpark

Adriatico.nl