Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Hier lees je de beoordelingen van gezinnen die hun vakantie doorbrachten aan de Adriatische kust. Ben je hier ook op vakantie geweest? Laat je beoordeling dan achter via het formulier onderin.

15 beoordelingen gevonden met een gemiddelde van 8.7

9

Paradiso

Familie Harleman, 15 mei 2019

Ruime plaatsen!

Ervaring

Heerlijke relaxte camping, prima zwembad en faciliteiten en mooie ruime plaatsen voor de tenditenten met erg mooie ligging

Tips in de omgeving

Urbino, Fano, Cattolica, San Marino, kasteel Gradara, etc.

Bezocht Paradiso in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
10

Park Soline

Familie Hoksbergen, 15 mei 2019

Geweldige ligging!

Ervaring

Geweldige ligging, alles gewoon heerlijk daar! Zijn al 3x geweest en volgend jaar gaan we weer!

Tips in de omgeving

Het wandelpad naar het plaatsje, alles is op loopafstand te doen. De Kornati eilanden per boot, Zadar, het eiland Pag, de Krka watervallen, Siebenik.

Bezocht Park Soline in september 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
7

Ca’ Savio

Familie Kampman, 15 mei 2019

Heerlijk voor een zonvakantie

Ervaring

De camping is prima geschikt voor een strandvakantie en voor kinderen wordt er voldoende georganiseerd.

Tips in de omgeving

Venetië, Murano en Burano. Allen met boot bereikbaar. Verder is er zeer weinig te ondernemen op korte afstand en in het hoogseizoen is het enorm druk overal.

Bezocht Ca’ Savio in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
9

Village Capalonga

Familie Pollemans, 15 mei 2019

Camping vol entertainment

Ervaring

mooie aangeklede camping, voor ieder is er wat te doen. aanwezigheid uitgebreide supermarkt , dicht bij het strand met stoeltjes en parasol. Iedere avond een goed avondprogramma. Na 23.00 uur moet het rustig zijn.

Tips in de omgeving

venetië is een aanrader maar ook decstadjes Bibione maar omdat er op de camping zoveel te doen is hebben we weinig van de omgeving gezien 😀

Bezocht Village Capalonga in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
10

Ca’Pasquali

Familie Farafnow, 15 mei 2019

Perfect voor kinderen tot en met 12

Ervaring

Kleine overzichtelijke, schone, kindvriendelijke camping met een top animatie voor kinderen tot 12 jaar Zwembad is top en blijft open tijdens siesta, en het strand is goed te doen.

Tips in de omgeving

Niet veel alleen Jesollo heeft een leuke winkelstraat maar is wel een 20 minuten rijden van de camping. Camping is zeer gunstig gelegen voor opstap naar Venetie

Bezocht Ca’Pasquali in september 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
9

Rubicone

Familie Geraerts-Lodeweges, 15 mei 2019

Prachtige locatie!

Ervaring

De camping ligt op een mooie lokatie. je zit in no time aan het strand en vanuit de camping loop je langs het strand de naast liggende plaatsen toe. De mogelijkheden op camping Rubicone zijn ondanks de periode dat wij kwamen nog voldoende aanwezig. Top!

Tips in de omgeving

vanuit Rubicone kun je naar verschillende plaatsen, zoals San Marino, Rimini, circuit Misano. En vanuit Bologna waar we aan zijn gekomen is de afstand acceptabel. Rubicone lag voor wat wij wilden zien, zeer centraal

Bezocht Rubicone in september 2018 met partner.

Bestemming bekijken
8

Adamo en Eva Resort

Familie Kroekenstoel, 15 mei 2019

Fijne vakantie gehad!

Ervaring

We hebben het erg naar ons zin gehad. Gastvriendelijk ontvangen en het is een prachtige omgeving, Zwembad en de safari tent waren super.

Tips in de omgeving

Wij vonden San Leo erg mooi, daarnaast Urbino en gradara erg mooi.

Bezocht Adamo en Eva Resort in september 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
8

Villaggio Turistico Lido D’Abruzzo

Familie van Pluur, 15 mei 2019

Nette camping!

Ervaring

Alles is dicht bij elkaar. Het is er netjes en de mensen bij de receptie werken zijn erg behulpzaam.

Tips in de omgeving

Natuurgebied Grand sasso. Met als hoogte punt een slager op de hoogvlakte. Hier kun je BBQ vlees kopen en buiten meteen bakken. Erg bijzonder op die plek

Bezocht Villaggio Turistico Lido D’Abruzzo in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Geef een beoordeling

Via onderstaand formulier geeft u ons een cijfer en kunt u een beoordeling insturen:
  • Vul maand en jaartal in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adriatico.nl