Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Hier lees je de beoordelingen van gezinnen die hun vakantie doorbrachten aan de Adriatische kust. Ben je hier ook op vakantie geweest? Laat je beoordeling dan achter via het formulier onderin.

7 beoordelingen gevonden met een gemiddelde van 8.7

10

Village Cavallino

Familie Smits, 3 november 2016

Animatie van topniveau!

Het was een heel leuke vakantie, vooral voor de kinderen want de animatie was van topniveau! In de omgeving kun je veel met de fiets doen, langs rustige wegen. Je bent vlakbij Venetië via punto sabbioni. Treporti was ook de moeite vooral wanneer het markt is. Lido di jesolo moet je zeker geweest zijn!

Bezocht Village Cavallino in september 2016 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken
8

Vigna Sul Mar

Familie Andriese-De Klerk, 3 november 2016

Goed strand en lekkere zwembaden!

De camping ligt gunstig tov diverse plaatsen zoals Venetië. Er is een goed strand en lekkere zwembaden. Er wordt ook goed schoongemaakt, alhoewel campinggasten er soms al snel weer zooitje van maken. Animatie ’s avonds zou wat leuker kunnen, veel op de Italianen gericht die daar seizoenplaats hebben. Maar goede camping voor 2 weken vakantie. Tips in de omgeving zijn Venetië en San Marino.

Bezocht Vigna Sul Mar in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
8

Spina Camping Village

Familie Verdonschot, 3 november 2016

Fijne zwembaden!

Fijne zwembaden, lekker eten bij de take away, dichtbij privéstrand, ingerichte tenten hebben perfecte ligging met bomen. Een tip in de omgeving is Lido degli estensi.

Bezocht Spina Camping Village in juli 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
9

Adriano Camping Village

Familie Winterswijk, 3 november 2016

Fantastisch verblijf met kinderen!

Met kinderen heb je hier een fantastisch verblijf. Heel veel animatie. Restaurant prima kwaliteit prijs verhouding. Het kan wel een camping met veel Italianen die een seizoensplaats hebben. Personeel erg vriendelijk.

Om er op uit te gaan moet je wel beschikken over een auto. Revanna mooi stadje en zeker de oudheidkundige toer doen om kennis te maken met de beroemde mozaïeken.

Bezocht Adriano Camping Village in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
8

Ca’ Savio

Familie Bouwmeester, 3 november 2016

Heerlijk overzichtelijke camping

Fijne, overzichtelijke camping, prettig met zwembad en strand nabij! Makkelijke uitstapjes naar Venetië, leuke plaatsen in de buurt.

Bezocht Ca’ Savio in augustus 2016 met partner.

Bestemming bekijken
9

Marina di Venezia

Familie Duerinck, 3 november 2016

Uitmuntende service!

Mooie camping met alle nodige voorzieningen, ruim aanbod op alle vlakken, ligging is goed, jammer dat de weg ernaartoe erg druk is (vaak lange files). Vriendelijke en uitmuntende service, proper, kortom waar voor je geld. Tips in de omgeving zijn Venetië, Verona, Burano en Murano.

Bezocht Marina di Venezia in augustus 2016 met partner.

Bestemming bekijken
9

Sant Angelo

Familie van Nes, 3 november 2016

Leuke en nette camping!

Leuk en nette camping mooie locatie en de faciliteiten zijn prima geregeld. Een leuke locatie met winkeltjes, Jesolo ook vlak naast de deur erg leuk.

Bezocht Sant Angelo in juli 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Geef een beoordeling

Via onderstaand formulier geeft u ons een cijfer en kunt u een beoordeling insturen:
  • Vul maand en jaartal in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adriatico.nl