Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Appartement

Alles voor een comfortabele vakantie!

Een appartement is een ideale accommodatie als je een onbezorgde vakantie tegemoet wilt gaan. Je hoeft je niet meer druk te maken of je alle onderdelen van de tent wel mee hebt genomen, of de slaapzakken wel warm genoeg zijn of dat je een pan bent vergeten. In een appartement is alles al, vaste bedden, een volledige keuken en een badkamer. Je hebt alle comfort van thuis, maar je bevind je op een prachtige bestemming!

Een appartement staat op een vakantiepark of een agriturismo, waardoor je alle faciliteiten van het park direct uit de deur hebt. Een supermarkt voor de boodschappen, een zwembad voor de nodige afkoeling en een speeltuin waar de kinderen zich in vermaken. Vaak is er op een vakantiepark ook een animatieteam aanwezig die leuke activiteiten met de kinderen onderneemt. Zo heb jij ook de ruimte om even in een dutje weg te zakken aan de rand van het zwembad.

Laat het vakantiegevoel maar komen!

Interieur van een appartement

“Een appartement is van alle gemakken voorzien! Alle ruimte en alle faciliteiten van een vakantiepark!”

Je hebt in een appartement beschikking over een eigen keuken die volledig is ingericht. Een koelkast, kookstel en vaak ook een magnetron. Daarnaast is er een zitgedeelte en een woongedeelte.

Een badkamer spreekt voor zich natuurlijk. Waar je op de camping met je wc-rol over de camping moet rennen naar het toilet, hoeft dat niet bij deze accommodatie. Compleet met een wastafel, douche en toilet heb je alles wat je nodig hebt. Sommige appartementen hebben zelfs een tweede toilet.

En misschien wel het meest fijne aan deze accommodatie: de airconditioning. Op de meeste vakantieparken beschikken de appartementen over een airconditioning waardoor je in de warme Italiaanse nachten gerust in een koele kamer in slaap kunt vallen.

Kortom; een appartement is een ideale accommodatie!

Pagina delen

Adriatico.nl