Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Stacaravan

Lekker luxe op de camping? Met een stacaravan doe je dat zeker!

Een stacaravan is een ideale manier om vakantie te vieren! Bij aankomst van de camping kun je direct je spullen naar de accommodatie brengen en met een drankje gemoedelijk op één van de ligstoelen op de veranda liggen.

Heerlijk! Alles staat klaar en bij aankomst ben je direct klaar om lekker te genieten van een welverdiende vakantie.

Wat een comfort zo’n stacaravan!

Comfortabel vakantie vieren in een stacaravan

Comfortabel is deze accommodatie zeker! Het beschikt natuurlijk over een eigen keuken die compleet uitgerust is. Het is dus niet nodig om spullen mee te nemen van huis, want alles staat al klaar om gebruikt te worden.

Naast de keuken, is er in de stacaravan een badkamer. Je hebt de beschikking over een eigen douche, wastafel en toilet. Dus over de camping hollen met een toiletrol hoeft niet meer.

Buiten is er een mooie veranda met een tuinset, maar ook ligstoelen waar je gebruik van kan maken. En terwijl je lekker buiten aan het genieten bent van de campinggeluiden, de Italiaanse warmte en een lekker drankje, kunnen de kinderen lekker buiten spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Dat is toch perfect?

Op zowel kleine, als grote campings vind je stacaravans, dus waar wacht je nog op?

Pagina delen

Adriatico.nl